zondag 26 mei 2013

26mei13 Beeld van vandaag: Demonstratie tegen Monsanto op de Dam Amsterdam

Bij een demonstratie aanwezig zijn is iets dat ik heel lang niet meer heb gedaan.. maar nu was er gisteren een demonstratie van iets dat aan mijn hart ligt nl. de voedsel manipulatie.
 We hoeven de laatste tijd maar even om ons heen te kijken om te zien wat er allemaal met ons voedsel gebeurd.. en we zijn er niet blij mee.

Erger is nog dat er EEN bedrijf in de wereld is die alle patenten op ALLE zaden opkoopt om dan hun eigen gemanipuleerde producten in te voeren.
Een paar voorbeelden:
- de bijensterfte als gevolg van hun bestrijdingsmiddel Roundup
- biologische boeren, hobby boeren en tuiniers mogen geen natuurlijk zaden meer gebruiken alleen nog die van hun
- het verbod op huis- tuin- en keukenmiddeltjes [ homeopatisch/ ayervedisch en alternatief]
- het mais en soja conflict in de wereld

Monsanto veranderd de genetische codes van ALLE voedsel..maakt bestrijdingsmiddelen die schadelijk zijn voor ALLE insecten [ dus ook bijen enz]...wilt ALLE eigendomsrechten op ELK levend organismen [hoe ver willen ze daar in gaan]...lobbyt en manipuleert met grof geld in zowel politieke-, wetenschappelijke-, farmaceutische- en maatschappelijke wereld!

En wij kijken toe en laten het gebeuren.
Nou weet ik niet zo goed wat ik er aan zou kunnen doen maar via een demonstratie politiek Nederland laten weten dat ik het er niet mee eens ben wel.
Gelukkig zijn er nog steeds mensen die het voortouw nemen om de politiek te laten weten dat niet IEDEREEN hier in ons land het er mee eens is.
Laten we er voor zorgen dat er geen wetten komen die Monsanto grotere en nog meer invloed geven en wij daarna met handen en voeten gebonden zijn en promoot het biologisch "boeren" waar je kan.
Dit blog is een bijdrage over wat er speelt ... via google en social media's kan je meer info vinden.

Het kan niet anders dat als er een de macht op en over ons voedsel heeft/krijgt, er slavernij in allerlei vormen ontstaan...

  tsja.. want er zullen echt wel resten in het voedsel achterblijven

 Ja politiek Nederland... wie zegt er wat van... Witteman, Nieuws-uur, Brandpunt, Consumentenbond.. of zijn jullie ook al gemanipuleerd

  Bekijk deze piramide goed...



  Laten we allemaal Zaadbommetjes maken en zo de nog natuurlijk zaden verspreiden...

 Er werd ook veel gelachen hoor...






Volgens het journaal waren er 1000den mensen aanwezig.... en als die het nou aan 5 anderen verteld...enz enz  dan kunnen we op een bepaald moment niet meer zegen dat we het niet wisten



1 opmerking:

  1. Laura, Greenpeace heeft een petitie voor de regering in gang gezet die ondertekend kan worden.
    Ik heb je foto, een verwijzing naar dit verhaal en naar de petitie op CC gezet! Ik geloof dat ook Avaaz er al tegen in opstand is gekomen...

    BeantwoordenVerwijderen