maandag 8 april 2013

8Apr13 Beeld van Vandaag:  In de tuin werken...

Afgelopen weekend was het voor het eerst dit jaar zo mooi weer dat je  in de tuin kon werken.. alle winterrommel opruimen....en aangezien het van de week weer gaat regenen moest het nu gebeuren.
Vorig jaar kwam via onze huisbaas iemand het terras opnieuw leggen en andere dingen aan de schuttingen doen... hij verdween en is niet meer terug geweest....hopelijk komt hij toch wel nog nu het weer warmer wordt want er is nog veel te doen.

Zelf ben ik maar aan de slag gegaan om de laatste tegels erin te leggen = dus zware tegels sjouwen en met een rubber hamer aanslaan.. jaja ik heb goed gekeken :-) .. en ik ben niet ontevreden over het resultaat.. :-))...alle zand weggeschept naar de zijkant... snoeien van takken.. alle potten en vazen een voorlopige plaats [ het voorraadrek moest vorig jaar ook weg en het heeft nu nog geen nut om er weer een neer te zetten want op die plek moet nog iets gedaan worden]... en alle ramen wassen....
Maar al met al hebben we nu een opgeruimde tuin.. tot slot heb ik nog lekker een half uurtje van de zon kunnen genieten.

Zoals je ook ziet staat er in de tuin van buren een eeerg scheve boom.. vorig jaar hebben we daar al voor gewaarschuwd... volgens de buurman wordt die van de week weggehaald... nou eerst zien en dan pas geloven we het... in de hoop dat die boom niet omvalt voor die tijd.

 achter de stoelen rechts zie je een zandbak voor de woonkamer.

zelf terrasje gelegd, zand weggeschept..takken gesnoeid, ramen gewassen.. opgeruimd.. laat de zon maar komen
de scheve boom van de buren .. hopelijk is die weg voor de 1e voorjaarsstorm of dat tie echt topzwaar wordt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten